Sur lugt fra skeden sex med husmor

sur lugt fra skeden sex med husmor

Lugt fra skeden Sådan behandler du dårlig lugt fra skeden Betændelse i skeden (bakteriel vaginose Gravid med lugt fra skeden Under graviditeten er det meget normalt, at du har mere udflåd end normalt, og det er også normalt, at du lugter fra skeden under og efter en graviditet. Hormonerne påvirker skeden på flere måder: slimhinden bliver tykkere, og der udskilles derfor mere sekret end normalt. Lugten fra skeden kan være ubehagelig og bliver ofte beskrevet som fiskelugt. End dem der har samme partner i mere end 6 måneder. Kvinder, der har sex med kvinder, får også oftere betændelse i skeden. Der er større risiko for at få betændelse i skeden, hvis. Kend din duft 4 typiske lugte fra underlivet - Vivag Hvis du bliver ved at have problemer og er meget generet af fx lugt. Nogle gange vil udflåden have en svag brødagtig lugt, der virker muggen. Der er en god sandsynlighed for, at det er en gærinfektion skedesvamp. Det kan normalt klares med stikpiller eller creme fra apoteket, der smøres på skeden eller med en tablet (pillerne, ikke mediet). Normalt har udflåd en sur pH-værdi, men det kan ændre sig i forbindelse med din menstruationscyklus, og når det sker, kan lugten i underlivet ændre sig.

Videos

Kåt dame fra Hamar.

Lugt: Sur lugt fra skeden sex med husmor

Behandling af infektioner i skeden, behandling af infektioner i skeden afhænger af symptomer og årsag. Man har normalt et surt miljø i skeden med en pH mellem 3,8 og 4,2. Svampeinfektion candida vaginit i skeden skyldes svampen Candida albicans. Skarp/stærk lugt, synes du, at der er en skarp lugt syd for hoften en lugt, som er tungere end din normale duft? Husk at have en god hygiejne og hold hende ren. Langt de fleste tænker, at dårlig lugt i underlivet er lig med en candida infektion ( dét, der også kaldes skedesvamp men det er langt fra tilfældet hver gang.

Sur lugt fra skeden sex med husmor - Det

Prøv at vaske dig med en mild intimsæbe og at skifte de tætsiddende jeans ud med noget mere løstsiddende en gang sur lugt fra skeden sex med husmor imellem. Det kan også være symptomer på sygdomme som gardnerella, mobiluncus, gonorré eller klamydia. Opdateret af Christine Felding, speciallæge i kvindesygdomme og fødsler. Vi kvinder dufter vidt forskelligt, og din vagina kan udskille lugte når som helst, og ja, hvor som helst. Se også: Underlivsordbog: Vulva, vagina, fisse, skede, kusse, venusbjerg Hvad er hvad? sur lugt fra skeden sex med husmor Intim Glide skal påføres før hvert samleje for at mindske den uønskede lugt. Evaluation:.2, total number of reviews:. Skedesvamp skyldes i svamp fleste tilfælde infektion med gærsvampen Candida Albicans. Udflåddet er typisk tyndt og har en vis fiskelugt. Du kan opleve, at din vagina har en metallisk eller dåseagtig lugt efter menstruation eller sex. Et fiskelugtende udflåd er ofte kendetegnet ved bakteriel. Sådan er det fra naturens side. For lad os lige være sur lugt fra skeden sex med husmor ærlige her: alle har en duft og ingen kan forvente en fuldstændig lugtfri intimzone, der dufter af jordbær. For eksempel meget anderledes eller ildelugtende udflåd, bør du søge læge. Skedesvamp skyldes naturlig svamp. Infektionen kan opstå i urinrøret, livmoderhalsen eller endetarmen. Hvad er svampeinfektion i skeden?

0 kommentarer til “Sur lugt fra skeden sex med husmor

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *