Finger i hendes fisse følgesvend kort

finger i hendes fisse følgesvend kort

at slikke på dem, mens han stødte sin pik ubarmhjertigt ind i hende. Torben standsede mig, fik mig ned at sidde på en seng, efter han havde rykket tøjet af mig. Jeg havde for længst overgivet mig og lod Torben styre mig. Det var ikke nok for ham, han samlede hendes hår, holdt fast i hendes hoved og begyndte langsomt at kneppe hendes mund. På mit hold er der omkring 20 spiller, delt op på omkring 14 drenge (mænd) og 6 piger (kvinder). Del 2, som jeg tidligere har kunnet fortælle herinde har jeg mødt en fantastisk kvinde, Natasha, til en badmintontræning. Det var så lækkert! Hun smuttede ud på badeværelset og tørrede det værste sperm væk hvorefter hun trusseløs hoppede ind på sofaen, var han serverede lasagnen. Så greb han mig igen om halsen, så mig i øjnene og sagde shhh, og jeg gik nærmest i sort. Da kom jeg, og mine hofter begyndte ryste og sitre. Torben fedtede pluggen finger i hendes fisse følgesvend kort godt ind og med en bestemt bevægelse mosede han den op i min røv.

Finger i hendes fisse følgesvend kort - Mors

Sex gamle kvinder koldingpigerne Massage falster cbb startpakke
Finger i hendes fisse følgesvend kort Sex amatør kvinder med brystkræft 3
Escort massage fyn thai piger i danmark Erotisk massage jylland fleggaard kruså tilbud
Jule sex tdc taletidskort optankning Morten havde rejst sig. Det snurrede i hendes fisse, finger i hendes fisse følgesvend kort hun var ikke sikker på hun vidste hvad det ville føre til?
Gratis webcam piger tantra massage kbh 637
finger i hendes fisse følgesvend kort

Videos

Russian skinny girl masturbating her plump sexy wet pussy with one finger in asshole.

Finger i hendes fisse følgesvend kort - 6-novelle

Jeg vågnede op, da Torbens ene hånd grundigt masserede min våde fisse, den anden bearbejdede min røv. Jeg var på nippet til, at komme hvilket jeg lod Natasha forstå. Jeg blev helt tømt og ret slap. Jeg kyssede hendes krop i omkring 10 minutter, mens min pik bare blev større og større. Jeg kyssede hende inderligt på læben. Vi satte os ved siden af hinanden og jeg lagde min venstre arm omkring Natashas skulder. Jeg bød hende indenfor og viste vej til mit værelse. Wow, en fantastisk oplevelse. Torben, min mand, havde i forbindelse med min 40-års fødselsdag inviteret på kro-ophold. Jeg forsatte dog med, at slikke Natasha, stadig med to fingre i kussen. Morten tog fat om mine hofter og med fingrene skilte han mine baller og pressede uden en lyd pikken helt i bund. Jeg tungekyssede igen Natasha og kunne nu mærke, at spermen igen prøvede at finde ud af pikken. Skrevet af liderlig gøst (tidligere medlem). Knep mig, skat, NU, jeg vil mærke din stive pik. De stod længe og kyssede dybt og inderligt, mærkede hinanden. Jeg tænkte fuck, hvad sker der, og dækkede automatisk min pik til. Jeg lagde mig oven på hende og startede med at tungekysse hende. Så rejste han sig finger i hendes fisse følgesvend kort og bevægede sig op over, så han sad ud for mig hovedet. Jeg slikkede hendes læber og åbnede så munden, og Malene spyttede mine safter i en tynd, glinsende stråle ind i munden på mig. Jeg lå og beundrede hvor lidt hendes bryster egentlig bevægede sig under agten. Han greb mig om halsen, strammede til mens han stødte pikken dybt dybt i min røv. Satte mig på sengen og ventede spændt. Imens jeg kyssede hendes bryster lynede jeg mine bukser op og bad hende hjælpe mig med, at få dem. Men Natasha trak mig ned igen, så jeg endte med at komme oppe i hende, og kort tid efter fik hun også en orgasme, en sprøjteorgasme faktisk, så jeg blev helt dænget til af hende. Og endelig borede han en finger dybt op i hendes våde fisse, mens hans tunge legede med hendes klit. Jeg løftede min underkrop op for, at lade Natasha tage mine underbukser. Jeg lod hendes lilla BH falde til jorden, og begyndte at kysse hende omkring og på selve brysterne. Hans hænder på hendes røv, under den kort kjole. Jeg pressede først en finger op, så en til, og glemte rent at slikke hendes fisse, mens jeg rodede rundt oppe i hende bløde, bløde røv. Så derfror er jeg nok så liderlig som jeg er, jeg mistede kontakten til Jenny efter at hun flyttede i en lejlighed ved Silkeborg.

0 kommentarer til “Finger i hendes fisse følgesvend kort

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *