Thai bagsværd thai massage på østerbro

thai bagsværd thai massage på østerbro

og venlig betjening, ring for tidsbestilling. Betaling med, mobilpay er muligt. Vi fortrækker telefonisk kontakt, da vi ikke altid har tid til at checke mailboksen. Vores søde massøser byder dig hjerteligt velkommen i vores hyggelige Wellness klinik! Thai massagen foregår uden brug af olie, og der arbejdes med én muskelgruppe ad gangen, før man går videre til den næste. Klinikken, klinikken ligger på Buddingevej 211b baghuset.

Videos

Spectacular Thai bitch oiled up for her sexy nuru massage.

Top: Thai bagsværd thai massage på østerbro

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt. Thai massage kan opleves som værende meget hård, men efterfølgende vil klienten føle sig bedre tilpas både fysisk og mentalt. Thai massage er en god massageform, der er med til at løsne op for musklerne i kroppen, hvilket er med til at sørge for bedre blodgennemstrømning.  Vi gør opmærksom på at der er parkering i gården. Indkørslen til gården finder I lige efter huset ved siden af cykelhandleren. Læs mere » Thai Massage Thaimassage er en over 2500 år gammel tradition, som bygger på teorier i indisk yoga, ayurveda og traditionel kinesisk medicin, men er tilpasset thailandske traditioner. Thai massage har til formål at forbedre helbredet hos modtageren, øge kroppens fleksibilitet og generelt bringe personen i en bedre sindstilstand.

Thai bagsværd thai massage på østerbro - Chat

Som en del af massagen vil behandleren både bruge knæ, albuer og underarme på klienten. For tidsbestilling til thai massage eller en af vores andre ydelser, kan du komme forbi vores klinik i Søborg. Hele kroppen bliver gennemarbejdet, massøren bruger hænder, fødder, knæ, albuer og kropsvægten og formålet er, at give modtageren et bedre helbred, større thai bagsværd thai massage på østerbro fleksibilitet og øget velbefindende. thai bagsværd thai massage på østerbro

Videos

Svenskt par knullar vill du vara med?

0 kommentarer til “Thai bagsværd thai massage på østerbro

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *